Публична лекция „Данъци при сделки и при международна търговия“

Април 25, 2023

Публична лекция „Данъци при сделки и при международна търговия“

Имаме удоволствието да Ви поканим на лекцията на Милен Райков, посветена на данъците при сделки и при международна търговия, която ще се проведе на 25.04.2023 г., от 15 ч. в аудитория 224 на Юридическия факултет.

Милен Райков е съдружник в Ernst & Young Bulgaria, ръководител Пазари за EY България, Северна Македония, Албания и Косово; член на Софийска адвокатска колегия и на международната асоциация на специалистите по защита на личните данни; съпредседател на Данъчния комитет на Американската търговска камара (AmCham) в България и член на управителния съвет на Аутомотив Клъстер България (АКБ).

Милен Райков има над 17 години професионален опит във всички области на данъчното облагане. Ключовият му опит е в областта на правото на ЕС, косвените данъци, данъчната политика и консултирането по юридически спорове и насърчаване на инвестициите. Той има богат опит с някои от най-големите компании във финансовия, фармацевтичния и автомобилния сектор като ръководи редица проекти за Европейската комисия и публични институции в региона.